Over ons

Ons kantoor te Roeselare

Na een tiental jaren ervaring in de bankwereld en bij internationale bedrijven begon Maxime Hamers als zelfstandig accountant. De eenmanszaak werd omgevormd tot het boekhoudingskantoor in 1981.
Echtgenote Jeannine Dochez werd als boekhouder-fiscalist zaakvoerder van de vennootschap. In 1996 nam de vennootschap haar intrek in haar nieuw kantoor In Rumbeke.

Twee medewerkers vervolledigen het kantoor.

Na haar studies boekhouden-fiscaliteit en 3 jaar werkervaring bij Ernst & Young Accountants Brussel trad dochter Lieve in 2000 in hun voetsporen. Ze behaalde haar erkenning van boekhouder-fiscalist BIBF.
Als goed geolied team evolueren wij mee met de economische, fiscale en technologische ontwikkelingen in het ondernemerslandschap en zoeken we naar de beste oplossing op maat van de klant.
Ons beroep kent een voortdurende evolutie, met de vraag de rol van belangrijke raadgever te vervullen voor onze klanten. Deze rol willen wij graag voor u vervullen.
Met meer dan dertig jaar beroepservaring in de fiscale en boekhoudkundige wereld bieden u een garantie voor een professionele en accurate begeleiding en een oplossing voor u als ondernemer.

We use cookies to record your language preference and enhance your surfing experience. Know more[OK]