Welkom!

Welkom op de website van het boekhoudkantoor Lieve Hamers te Rumbeke.

Als starter, zelfstandige, KMO, vrij beroep of vennootschap belandt u in de complexiteit van boekhouden, fiscaliteit en vennootschapsrecht tijdens de levenscyclus van uw onderneming.
U kan u hierbij laten begeleiden door ons erkend boekhoudkantoor.
Wij zijn een allround kantoor met een professionele aanpak op uw maat. Efficiëntie en degelijkheid zijn onze kernwaarden.

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in diverse sectoren bieden wij uw onderneming een reële meerwaarde en zijn wij uw vertrouwenspersoon.
Uw ideeën en plannen vooraf aftoetsen en bespreken is van groot belang. Een transparante administratie is noodzakelijk en moet het evenwicht behouden tussen het belang van uw onderneming en uw privé belang.

De complexiteit van de wetgevingen in België verwacht dat wij mee-evolueren met de economische en technologische ontwikkelingen. Indien nodig laten wij ons omringen door een netwerk van kennisspecialisten waaronder bedrijfsrevisoren, advocaten, notarissen, financiële instellingen,
verzekeringsmakelaars en specialisten in sociale wetgeving.

Raadpleeg het overzicht van onze diensten en onze tarieven.

Op deze website vindt u ook nuttige rekeningnummers, interessante links en een overzicht van nieuwsberichten die op geregelde basis worden vernieuwd.

Verder is er nog een onderdeel met specifieke informatie voor starters.

Neem contact met ons op voor bijkomende informatie.

News

Zowel in Vlaanderen als in Brussel kiest de gewestregering voor de zogenaamde handelshuurlening om huurders van commerciŽle panden te ondersteunen. Ook de verhuurder wordt er beter van want hij heeft zekerheid over de betaling van minstens een deel van de huur.

The rates for the notional interest deduction (NID, deduction for venture capital) are fixed annually. In the Belgian Official Journal of 8 December 2020, not only the rate for 2021 was published, but also for 2022.

The corona crisis costs money. Lots of money. Thatís why the government looks for extra income. One of the measures which was applied earlier, is the index stop in personal income tax. An almost impalpable tax increase.

We use cookies to record your language preference and enhance your surfing experience. Know more[OK]