Diensten

Als starter, zelfstandige, ondernemer of vrij beroeper heeft u niet altijd de tijd of de middelen om u te verdiepen in de sociale, fiscale, juridische of boekhoudkundige aspecten die deel uitmaken van uw professionele activiteit.
Wij als boekhouder-fiscalist kunnen deze rol van u overnemen en hebben hierbij een belangrijke waarschuwingsfunctie.
Wij moeten onze klant niet alleen verwittigen wanneer deze een beslissing neemt die nefast zou kunnen zijn voor het voortbestaan van zijn/haar activiteit, maar hem/haar tegelijkertijd naar best vermogen advies verlenen.

Wij bieden onze klanten een totaalservice inzake boekhouding, fiscaliteit, vennootschapsrecht en financieel advies aan.

Door onze samenwerking met bedrijfsrevisoren, notarissen, advocaten, verzekeringsmakelaars, financiële instellingen en specialisten in sociale wetgeving bieden wij u een bijkomende ondersteuning en begeleiding.

Onze dienstverlening omvat o.a.:

Onze dienstverlening inzake boekhouden omvat o.a.
Lees meer
Onze dienstverlening inzake BTW omvat o.a.
Lees meer
Onze dienstverlening inzake fiscaliteit omvat o.a.
Lees meer
Inzake vennootschapsrecht verlenen wij o.a.volgende diensten:
Lees meer
Wij geven u ook advies over
Lees meer
U wenst de stap te wagen en u wilt zich vestigen als zelfstandige of uw eigen vennootschap oprichten? Door het verstrekken van correctie informatie en advies, het stellen van kritische vragen bieden wij startende ondernemers een betere kans op succes. Wij bieden u als starter gratis een eerste verkennend gesprek om uw behoeften en mogelijkheden in kaart te brengen.
Lees meer

Nous utilisons des cookies pour retenir vos préférences de langage et améliorer votre expérience de surf. En savoir plus[OK]